fredag 14 februari 2014

Jag gjorde det!

Ett litet steg för mänskligheten, eller obefintligt steg faktiskt, men ett stort steg för mig!!
Hittills har jag tränat hemma med hantlar och fitnessboll. Nu känner jag att det inte räcker till längre så jag tog mig till gymmet!!
Jag gillar inte gymmet, inte för att det är något fel på stället! Där finns ALLT och lite till i flera upplagor, stort som tusan är det också. Men kanske är jag bara paranoid men jag tycker alla, och då framförallt de stora biffarna, tittar snett på mig och hånskrattar åt mig när jag inte ser.
Jag tittar på dem, tittar bort och tittar snabbt dit igen. De är grymma på att se ut som stenansikten men jag VET att de hånskrattar iaf ler åt mina låga vikter och taffliga försök.
Nå väl, ska jag komma dit jag vill insåg jag att jag får bjussa på dessa skratt och ta det med stolthet.
Så jag gick dit, köpte mig ett årskort och bytte om.

Förra veckan fick jag ett nytt träningsprogram. Det första var inga problem att göra hemma, men detta nya är många övningar med skivstång och sådan har jag inte hemma.
Gick direkt fram till stången för att börja.
Jisses vad tung den var!!! Var ju inte ens några vikter på den!!!!
Men inte skulle jag backa där! Nope, jag gjorde som biffarna och tog på mig värsta stenansiktet och låtsades helt oberörd för tyngden. Gjorde mina marklyft och en annan övning.
Efteråt frågade jag en instruktör vad en sådan stång väger, mest för att kunna fylla i mitt program rätt. Men jag var onekligen nyfiken också. 20 kg visade det sig!!!
Glad att jag frågade efteråt och inte innan för då hade jag nog inte vågat ge mig på den, nu lyckades jag *gör seger tecknet*
Hur som helst. Idag var det ben-dag!
Gjorde klart mitt pass, tog i så mkt jag bara kunde. Det fick jag kvitto på när jag var klar och skulle gå till omklädningsrummet.....
Först då insåg jag att gymmet ligger en trappa upp! Tog några kliv ner för trappan, aj! Insåg att bästa sättet att ta sig ner var att rinna ner för trapporna :-)

Efteråt tog jag en välförtjänt stund i bastun innan jag duschade och tog mig hemåt.

 
Hade tänkt att gå på yogapasset i morgon bitti, men när jag gick in för att boka visade det sig att det redan var fullbokat!! Ärtans också!! Innebär att jag nog måste ta sovmorgon i morgon!!!
Trevlig helg!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar